ClearWater Búvárklub
ClearWater Búvárklub

Búvártanfolyamok  Általános búvár képzés

Szabadtüdős búvároktatás (Snorkel Diver - SD)

A légzőkészülék nélküli merülések óriási élményt jelentenek és javíthatod vízbiztonságodat, fizikai kondíciódat és merülési technikádat is.

szabadtüdős búvárkodás ugyan sok helyen elérhető akár búvárbázis segítsége nélkül is, de egy szabadtüdős tanfolyamon nagyon sokat tanulhatsz a felszerelések helyes használatáról, a vízalatti élővilágról és kiegyenlítési technikákról is.

szabadtüdős búvártanfolyam kiváló alapot jelent a légzőkészülékes búvár képzéshez, ha folytatni szeretnéd a kalandot.

 

Nyíltvízi búvártanfolyam (Open Water Diver - OWD)

A nyíltvízi búvártanfolyam során elsajátítod a légzőkészülékes búvárkodás alapjait. Az uszodai merüléseken végrehajtott gyakorlatok felkészítenek az igazi kalandra, a nyílt vízi merülésekre.

A minimum négy nyílt vízi merülésen már az uszodai foglalkozásokon tanultakat fogod alkalmazni. Ha időbeosztásod nem teszi lehetővé az elméleti előadásokon való részvételt, akkor az oktatódtól kapott kitűnő UEF búvároktatási anyagok segítségével otthon is felkészülhetsz az elméleti vizsgára. Természetesen

oktatód ebben az esetben is ellenőrizni fogja, hogy haladsz a tananyag elsajátításában és segít ha valamiben elakadsz.

 

Haladó nyíltvízi búvártanfolyam (Advanced Open Water Diver - AOWD)

Folytatódjon a felfedezés.

A UEF haladó búvártanfolyamot a leggyakoribb speciális merülési fajtákból állítottuk össze, így a jelentkezők megismerkedhetnek a hajós-, az éjszakai-, az áramlás- és a roncsok körüli merülésekkel, a víz alatti tájékozódással, és sikeres vizsga esetén akár 30 méteres mélységig merülhetnek hasonlóan képzett társukkal, vagy búvárvezetővel.

 

Nyílt vízi búvártanfolyam (Open Water Diver) igazolvány és húsz igazolt merüléssel a birtokodban már el is kezdheted a tanfolyamot.

 

Tematika


A búvártanfolyam elméleti anyaga két módon sajátítható el:

  • Elméleti oktatás és védett vízi foglakozások helye a Szentesi Üdülőközpont Nonprofit Kft. 6600 Szentes, Csallány Gábor part 4. (a strand területén lévő búvár klub épületében) vagy
  • Otthon tanulással, kényelmes körülmények között, egyéni ütemben és időbeosztással, utána konzultáció az oktatóval.
    A hallgatónak mindkét esetben meg kell néznie az oktató DVD-t, el kell olvasnia a tankönyvet, és ki kell töltenie a fejezetek végén az ellenőrző kérdéseket. Ezek leadása után tehet elméleti vizsgát, ami előfeltétele a nyílt vízi merülések megkezdésének.

 

 

ClearWater Búvárklub

www.szentesibuvar.hu

Webdesign: Misku Norbert